Vilodag + bakning
Rastlös som man är freestyla jag ihop ett gäng (5 st ) muffins
De innehåller:
Protec (protein) vanilj
Bakpulver
Kruskakli
Fiberhusk
2 äggvitor
Några droppar sötningsmedel
Kanel
toppade med psylliumfrön.
175 Grader i ugnen,, 30-40 min
Tog två stycken nu och toppade med lite DoubblePro (banan + peanut) och en klick av dagens jordnötssmör.. MUMS!
____________________________
Dagens lunch:
1 burk 150g avrunnen tonfisk i vatten
3 äggvitor + 1 äggula, stekt
Sallad..
Massa starka kryddor i tonfisken och i äggblandningen innan man slår den i pannan.
lika gått varje gång.
Blir samma mat till middag.. Stekta äggen ligger där under salladen.
De innehåller:
Protec (protein) vanilj
Bakpulver
Kruskakli
Fiberhusk
2 äggvitor
Några droppar sötningsmedel
Kanel
toppade med psylliumfrön.
175 Grader i ugnen,, 30-40 min
Tog två stycken nu och toppade med lite DoubblePro (banan + peanut) och en klick av dagens jordnötssmör.. MUMS!
____________________________
Dagens lunch:
1 burk 150g avrunnen tonfisk i vatten
3 äggvitor + 1 äggula, stekt
Sallad..
Massa starka kryddor i tonfisken och i äggblandningen innan man slår den i pannan.
lika gått varje gång.
Blir samma mat till middag.. Stekta äggen ligger där under salladen.
Kommentarer
Trackback