MuffinZ
Redo för muffinbak
200g Äggvita (6st)
2,5dl Kallt vatten (varmt vatten gör att fiberhusken klumpar sig)
30g Flytande Suketter
100g Kruskakli
20g Kasein-choklad (muffinsarna blir torra om du använder vassle)
10g Fiberhusk
5g Bakpulver
15g Hela Linfrö
5g Kanel Blanda alla ingredienser.
Receptet ger 6 muffins. Det bästa är att använda silikonform - då fastnar det inte. Evt. Kan hela receptet göras i en kakform. Varmluftsugn ger bäst resultat - 200 grader ca 35-40min
Jag gjorde i små bull-muffins-papper och halva muffinen fastnade typ. fail
Så här såg dom ut iaf.. smakade OK för att innehålla så mkt nyttigheter ;)
Kommentarer
Postat av: Martin
Jag blir så jävla lycklig när du använder ProTec. snyft
Trackback